تكنيك هاي چيدمان ميز غذاخوري

بروزترين متدهاي آرايش صورت

تكنيك هاي چيدمان ميز غذاخوري

۱۷ بازديد



 

راهنماي چيدمان ميز غذاخوري, اصول چيدمان ميزغذا

اصول چيدمان ميز غذاخوري متناسب با هر مهماني و مراسم تغيير مي كند

 

اصول چيدمان ميز غذاخوري (قسمت۱)

ميزبان يك مهماني بزرگ و خاص هستيد و يا قصد تدارك عروسي را داريد؟ چيدمان ميز غذا چقدراهميت دارد؟ آيا از اصول اين چيدمان آگاهي داريد؟ چيدمان درست چه ميزان در نشان سليقه و شيك بودن ميز شام تاثير دارد؟ بهتر است بدانيد كه چيدمان ميز غذا داراي اصول و قوانين خاص خود است. اين اصول متناسب با هر مهماني و مراسم تغيير مي كند و به دسته مختلف تقسيم بندي مي شوند و شما با توجه به نوع مهماني، طبق اصول و قوانين عمل نماييد تا ميزشام خيره كننده اي براي مهمانان خود آماده كنيد.

 

چيدمان ميز غذاخوري,نكاتي براي چيدمان ميز غذاخوري

چيدمان قاشق كارد چنگال كنار بشقاب

 

اصول چيدمان ميزغذا

۱- رسمي

۲- غير رسمي

۳- پايه اي

۴- بوفه

 

براي اينكه بدانيد كدام دسته مناسب مهماني شماست بايد بدانيد مهماني شما چه ميران رسمي است؟ چيدمان رسمي مي تواند مهمانان يكي مهماني صميمي را معذب كند و احساس راحتي را آز آن ها بگيرد، همچنين چيدمان بوفه به هيچ وجه در يك مهماني رسمي قابل قبول نيست.

 

انتخاب چيدمان مناسب براي ميز شام بستگي به چندين عامل دارد از جمله: ميزان رسميت مهماني، تعداد وعده ي غذايي سرو شده و نحوه ارائه. هدف از چيدمان اصولي، داشتن بهترين تجربه براي مهمانانتان در مهماني شما است. هر يك از اين ۴ قوانين خاص خود را براي لوازم و ظروف و… دارند.

 

چيدمان ميز غذاخوري,نكاتي براي چيدمان ميز غذاخوري
راهنماي چيدمان ميز غذاخوري,اصول چيدمان ميزغذا

هدف از چيدمان اصولي، داشتن بهترين تجربه براي مهمانانتان در مهماني شما است

 

قوانين عمومي در چيدمان ميز:

براي شروع، ابتدا با چند قاعده عمومي چيدمان براي هر نوع چيدمان مي پردازيم.

 

ظروف

براي پيش غذا، ظروف از خارجي ترين قسمت براي دسترسي آسان در هنگام استفاده چيده مي شوند. براي مثال: چنگال سالاد در بيروني ترين قسمت لبه ي سمت چپ قبل از چنگال شام  به خاطر اينكه سالاد معمولا قبل از غذاي اصلي سرو مي شود قرار مي گيرد.

 

چنگال

چنگال ها اصولا در سمت چپ بشقاب اصلي قرار مي گيرند. تنها استثناء مربوط به چنگال دسر و چنگال صدف است كه به ترتيب بالاي  و سمت راست بشقاب اصلي قرار مي گيرند.

 

 

كارد

كارد هميشه سمت راست بشقاب اصلي قرار مي گيرد به صورتي كه تيغه برش كارد در جهت بشقاب باشد. دراين مورد استثناء مربوط به كارد كره خوري كه روي بشقاب كره خوري در جهت پايين و چپ قرار مي گيرد.

 

قاشق

قاشق ها معمولا در سمت راست بشقاب اصلي قرار مي گيرند به استثتاء قاشق دسر كه بالاي بشقاب اصلي قرار دارد.

 

محل قرارگيري

ظروف يا فاصله حدود ۱ اينچ ازلبه بشقاب اصلي به ترتيب از انتها چيده مي شوند.

 

 

چيدمان ظروف مورد استفاده

در چيدمان از ظروفي كه هنگام ميل كردن غذا به كار مي رود استفاده كنيد. براي مثال در صورتي كه در ميان غذاهاي شما سوپ وجود ندارد نبايد قاشق سوپخوري كنار بشقاب قرار داده شود.

 

اكنون شما با اصول عمومي و ابتدايي اين مبحث آشنا شده ايد. در قسمت هاي بعدي اين پست آموزشي چگونگي چيدمان براي سبك هاي مختلف مهماني ها را به شما عزيزان آموزش خواهيم داد. با ما همراه باشيد.

منبع:

https://www.beytoote.com/housekeeping/skill/dining2-table-layout2.html

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.